Vara 2019: Idei de tabere sportive pentru copii energici

Daca ai un copil foarte energic, in plus esti convins de cate beneficii poate avea de pe urma participarii lui la o tabara de vara, atunci iti propun cateva idei de tabere cu activitati sportive pentru copii energici.

Citeste si: Activitati de vacanta

Tabara Multi Adventure Zarnesti 2

14 iulie-19 iulie 2019

Copiii cu varsta intre 10-14 ani, dornici de aventura outdoor, pot participa in perioada 14 iulie – 19 iulie 2019 la Tabara Multi Adventure Zarnesti 2, care le va oferi mai multe activitati sportive in masivul Piatra Craiului, jocuri afara, in natura, in aer liber, precum si ateliere de supravietuire in natura, dar si o excrusie la Paradisul Acvativ de la Aqua Park Brasov. Pretul pentru participarea la tabara este de 1450 Ron, iar mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.progressivesports.ro.

Tabara Busteni Adventure + Lego Robobricks

21 iulie-26 iulie 2019

Copiii cu varsta intre 7-12 ani, dornici de aventura la poalele Masivului Bucegi, pot participa in perioada perioada 14 iulie-19 iulie 2019 la Tabara Busteni Adventure + Lego Robobricks. Pe langa drumetii si ateliere interesante, copiii vor participa si la activitati afara, menite sa le stimuleze abilitati precum echilibrul, tenacitatea, viteza de reactie, lucrul in echipa. Pretul pentru participarea la tabara este de 1550 Ron, iar mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.progressivesports.ro.

Citeste si: Sporturi pentru copii

Tabara Prescolarii II, “Super Eroii” (Predelut)

29 iulie – 3 august 2019

Copiii cu varsta intre 5-7 ani, dornici sa-si faca prieteni noi, sa le demonstreze parintilor ca sunt mai independenti pot participa la o tabara care ii invita sa se joace mult, dar si sa indrageasca natura si muntele. Tabara se va desfasura in perioada 29 iulie – 3 august 2019, la Predelut (Bran) si printre activitatile la care pot participa sunt: initierea in escalada, tir cu arcul, foc de tabara, drumetii usoare, orientare in mediul montan etc. Pretul pentru participarea la tabara este de 1580 Ron, iar mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.himalayatravel.ro. Micutii care nu vor reusi sa se inscrie la aceasta tabara, se pot bucura de Tabara Prescolarii III ,,Printese si cavaleri”, care se va desfasura la Rasnov, intre 26-31 august 2019.

Tabara MTB la Sambata de Sus (Brasov)

5-11 august 2019

Toti copiii cu varsta intre 6 si 14 ani, care iubesc sa mearga pe bicicleta, sunt asteptati sa participle la Tabara MTB la Sambata de Sus, in judetul Brasov, la poalele muntilor Fagaras, unde vor avea posibilitatea sa cunoasca si alti copii pasionati de pedalat, precum si unde vor invata unele tehnici demne de adevarati sportivi. Pretul pentru participarea la tabara este de 1500 Ron, iar mai multe detalii puteti gasi pe site-ul winddiscovery.ro.

Autor: Inga Stoian

Citeste si: Avantajele si dezavantajele implicarii copilului in activitati sportive

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here