Second opinion pentru copiii cu cancer de la un renumit oncolog pediatru din Turcia

In fiecare an, la nivel global, peste 200.000 de copii sunt diagnosticati cu cancer, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Pentru a oferi o sansa in plus micutilor pacienti atinsi de aceasta boala, profesor doctor Ceyhun Bozkurt, unul dintre cei mai reputati doctori specializati in oncologie pediatrica din Turcia vine in premiera la Iasi. Renumitul oncolog pediatru va oferi gratuit second opinion (a doua opinie medicala) pentru copiii din Romania suspectati sau diagnosticati cu cancer.

Atunci cand au acces la ingrijire de calitate, mai mult de 80% dintre copiii cu cancer pot supravietui. Insa, multi copii din tarile cu venituri mici si cu venituri medii nu primesc sau nu beneficiaza de ingrijiri medicale si, in consecinta, peste 90% din decesele cauzate de cancer in randul copiilor apar in situatii de resurse scazute.

Prof. dr. Ceyhun Bozkurt lucreaza la Spitalul Medikal Park Bahçelievler din Istanbul, la Sectia de Hematologie si Oncologie Copii. A absolvit Facultatea de Medicina Cerrahpasa (Universitatea din Istanbul), s-a specializat in Oncologie Pediatrica si in Oncologie Hematologica la Spitalul de Maternitate, Cercetarea si Pregatirea in Bolile pediatrice si Sanatatea copiilor – Dr. Sami Ulus.

Doctorul Ceyhun Bozkurt si-a continuat specializarile in transplantul maduvei osoase, cancer la copii, leucemie, anomalii vasculare (tulburari vasculare). Potrivit medicului, cea mai frecventa boala in anii copilariei este anemia cauzata de deficitul de fier, urmata de boli maligne precum leucemia limfoblastica acuta. La sectia de hematologie pediatrica sunt depistate si tratate cu succes boli ca anemia nutritionala (anemia deficitului de fier, penuria de vitamina B12), leucemia limfoblastica acuta, leucemie mieloida acuta, anemie aplastica, talasemie (anemie mediteraneana), hemofilia si multe alte boli de sange. Evenimentul de second opinion va avea loc la Hotel Ramada din Iasi. Pentru programari, pacientii pot suna la reprezentantul din Iasi al Grupului International de Spitale Medical Park, la 0755145221 sau prin e-mail, la adresele [email protected].

Nu este prima data cand oncologii turci ofera second opinion copiilor bolnavi din Romania. Prof. Dr. Banu Oflaz Sozmen, medic la spitalul Koç Istanbul, a evaluat gratuit la Bucuresti cazuri de leucemie, limfom, tumori, neuroblastom, osteosarcom, tumori endocrine, retinoblastom, tumori endocrine, hemangiom, iar renumitul Prof. Dr. Aykin Simsek, medic specialist pediatru in ortopedie si traumatologie la spitalul KOC Istanbul, a evaluat gratuit cazuri de malformatii congenitale, displazii de sold, patologii congenitale, defecte ale sistemului osos, complicatii in urma bolilor infectioase, traume cronice si primare, paralizii, anencefalii etc.

Vezi si Daca ai avea copilul bolnav de cancer, unde ai alege sa il tratezi?

Si cuplurile infertile care vor o opinie medicala de la un specialist din Istanbul, pot beneficia gratuit de second opinion oferit de prof.dr. Latif Celal Küpelioğlu pe 29 ianuarie la Bucuresti.

Citeste si Opinie medicala gratuita pentru cuplurile infertile de la un medic din Istanbul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here