Sa-ti tii bebelusul in brate? Magie pura!

Photo by Polina Tankilevitch from Pexels

Da, esti o mamica ocupata (si obosita), dar fericita. In ciuda numeroaselor sarcini de facut (hehe, stiu, o lista intreaga te asteapta!), totusi stii ca exista un lucru care te incarca pozitiv cel mai mult si cel mai bine si anume, atunci cand iti iei puiul mic in brate. Sa-ti tii bebelusul in brate? Magie pura!

Citeste si: Cele mai bune pozitii de tinut bebelusul in brate

Momentele in care imi privesc bebelusul cum adoarme linistit in bratele mele sunt cele in care am convingerea deplina ca Dumnezeu este acolo, cu mine, ii simt energia, ii simt mangaierea, simt dragostea aceea infinita.

Esti mamica si iti tii bebelusul in brate? Atunci esti binecuvantata sa cunosti o bucatica de Rai! Cum? Nu crezi in Rai? Ia un bebelus in brate, priveste-l cum doarme, urmareste-l cum da din manute si picioruse atunci cand e treaz, cum se uita la tine, cum gangureste, mangaie-l pe burtica, legana-l, canta-i dulce, miroase-i capsorul… Apoi convinge-ma cu nu exista Rai!

Da, stiu, cosul de hainute de langa masina de spalat este plin, ar trebui sa faci si ceva de mancare, observi ca si in chiuveta s-au cam adunat farfurii, si parca le vezi toate asa imprastiate prin casa, dar atunci cand il privesti cum doarme ca un ingeras micut, cum se lipseste de tine cand il alaptezi, cand il simti piele-pe-piele, cand ii schimbi scutecelul si-l vezi ca-ti zambeste in semn de recunostinta, sau cand ii urmaresti respiratia noaptea in timp ce a adormit pentru a treia oara. Mmmm…divin!

Autor: Inga Stoian

Citeste si: Raspunde-i bebelusului intotdeauna atunci cand plange!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here