Cea mai fertila femeie din lume: pana la 41 de ani a nascut 44 de copii!

Sursa foto: adyta.ru

O cheama Mariam Nabatanzi, locuieste in Uganda si pana la 41 de ani a nascut 44 de copii! Este considerata cea mai fertila femeie din lume, iar in prezent isi creste copiii singura, fiindca sotul a parasit-o, nemaistiind cum sa faca fata unei familii numeroase.

Marian, mama a 44 de copii, Sursa foto: Reuters

Mariam avea 12 ani cand familia ei a casatorit-o, potrivit traditiei locale, cu un barbat mai mare cu 28 de ani decat ea. La 13 ani adolescenta a devenit mama de gemeni, iar in prezent femeia are 41 de ani si 44 de copii, pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasite-o si a plecat de acasa, depasit de nevoile extenuante ale unei familii atat de mari, potrivit The Health Mania.

Fertilitatea acestei femei este impresionanta, dar medicii sustin ca de fapt este vorba de o conditie medicala care face astfel incat sa aiba multipleti. Printre cei 44 de copii, tanara are 3 perechi de cvadrupleti (4 copii), 4 perechi de tripleti (3 copii) si 6 perechi de gemeni.

Pentru a-si putea hrani si creste copiii Miriam are mai multe joburi: de coafeza, decoratoare la diverse evenimente, colecteaza si vinde fier vechi. Dupa ultima sarcina, femeia a recurs la o interventie chirugicala pentru a i se indeparta uterul, iar acum se concentreaza pe ingrijirea celor 44 de copii ai sai si sustine ca ar face orice pentru siguranta si ingrijirea acestora.

Sursa:  The Health Mania

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here