Aquatique, pentru hidratarea optima a bebelusului

Atat pentru bebelusii alaptati la san, cat si pentru cei hraniti cu formula de lapte, in perioada diversificarii alimentatiei este necesara o atentie sporita la alegerea apei de gatire a supelor, piureurilor si a altor alimente recomandate acestora. Iata de ce Aquatique este solutia optima pentru hidratarea bebelusului tau.

Sanatatea si starea generala de bine in copilaria mica sunt dependente de aportul optim de nutrienti esentiali furnizati prin alimentatie. Dupa 9 luni de grija pentru dezvoltarea unui bebelus sanatos, preocuparea pentru alimentatia noului nascut ramane o prioritate pentru toate mamicile.

Dupa nastere, cerintele nutritionale pentru cresterea copilului necesita aportul si retentia pozitiva a nutrientilor esentiali. Imaturitatea mecanismelor homeostatice ale sistemelor gastrointestinal si renal de resorbtie si eliminare, impun o atentie sporita in ceea ce priveste excesul sau carenta nutrientilor in timpul acestei perioade de dezvoltare mentala si motorie.

In ceea ce priveste alimentatia in primele luni, este o certitudine, faptul ca alaptarea la san este cel mai bun start in viata pe care-l putem da copilului nostru. In cazul acesta, nu exista nevoia hidratarii suplimentare cu apa, ceai sau alte lichide. Insa, daca alaptarea la san nu este posibila, formula de lapte recomandata de medicul pediatru este cea mai buna solutie de hranire a bebelusului. Astfel, de o importanta primordiala sunt calitatea si compozitia apei cu care se prepara formula de lapte.

Apa este substanta esentiala din majoritatea alimentelor si, de la paharul cu apa necesar hidratarii, si pana la apa folosita la gatit, nevoia de apa de buna calitate este imperioasa. Asadar, trebuie folosita o apa, care are un continut scazut de minerale (< 120 mg/L), iar societatile de pediatrie europene recomanda concentratii de sodiu in apa destinata hranirii si hidratarii bebelusului mai mici de 20 mg/L.

Solutia hidratarii optime a bebelusului – AQUATIQUE

* Apa oligominerala naturala plata Aquatique poate fi consumata zilnic, astfel incat sa asigure un nivel optim de hidratare, deoarece are un continut redus de saruri minerale. Specialistii recomanda pentru copii o apa cu un grad de mineralizare care sa nu depaseasca 120 mg/l. (Aquatique are 98 mg/l).

* Este microbiologic pura, putand fi folosita ca atare, fara a mai necesita fierbere si racire in prealabil.

*  Are un continut extrem de redus in sodiu, doar 1mg/l,  fiind recomandata in alimentatia bebelusilor si in dietele fara sare ale adultilor si copiilor.

* Aquatique contine o cantitate extrem de redusa in nitrati si sulfati, elemente nerecomandate pentru copii.

* Este o apa usor bazica, valoarea pH-ului fiind de 7,8 si, astfel, contribuie la echilibrul intern al organismului.

Apa minerala naturala plata Aquatique indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, fiind o apa cu un grad foarte scazut de mineralizare (98 mg/L). Ca o confirmare a proprietatilor sale benefice pentru bebelusi, in urma efectuarii unui studiu clinic, Institutul National pentru Sanatatea Mamei şi Copilului atesta, faptul ca, apa minerala naturala Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului. De asemenea, si Societatea Romana de Pediatrie confirma ca apa oligominerala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here