Vrei sa participi la un studiu despre impactul pandemiei de COVID-19?

Psihologul Larisa Foti demareaza un studiu care are ca obiectiv sa evalueze impactul pandemiei de COVID-19 asupra familiilor monoparentale si a persoanelor aflate in situatii de risc (persoane disponibilizate, in concediu fara plata sau somaj tehnic, personal medical din prima linie, profesii liberale, detinatori de PFA/SRL inchis/suspendat), in termeni de depresie, stres, anxietate, perceptie a suportului social si modalitati de a face fata.

“In momentul de fata studiul se afla la etapa culegerii de informatii, iar cu cat numarul de respondenti va fi mai mare, cu atât rezultatele cercetarii pot avea un impact. Formularul de cercetare este structurat in 5 sectiuni, completarea sa nu dureaza mai mult de 15 minute, iar participarea este anonima” spune Psih. Larisa Foti.

Vrei sa participi la un studiu despre impactul pandemiei de COVID-19?

Iata linkurile catre chestionare:

familii monoparentale:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGekJXXVgK-knupH7F14VumlrdA-z6HeJMWkPSeN4amplZFg/viewform?usp=sf_link

categorii de risc:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHlXuy-2-Qw72y2xO0lvr_JfBGhrx7NUPazfivoLzFCTzuPg/viewform?usp=sf_link

Atentie! Superbebe.ro nu-si asuma nicio raspundere legala in legatura cu studiul respectiv, precum si in legatura cu informatiile, termenii intrebuintati, datele oferite de catre participant, precum si intrebuintarea acestora de catre organizatorul/psihologul studiului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here