Violență în școală: Un elev de 14 ani din Arad a fost bătut de 3 colegi

Foto: captura video

Un elev de 14 ani din Arad a fost bătut de 3 colegi. Scenele de violență au fost filmate și au ajuns pe rețelele de sociale. Agresorii au vârste cuprinse între 13 și 15 ani și sunt anchetați acum de poliție.

Atenție: urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Polițiștii din Arad au deschis o anchetă după ce un elev de 14 ani a fost bătut în clasă de 3 colegi. Incidentul a avut loc luni, 20 septembrie, într-o sală de clasă de la Liceul „Atanasie Marienescu”, din orașul Lipova, Arad. Scenele de agresiune au fost filmate de unul dintre colegi, care ulterior le-a postat pe rețelele sociale. În imagini se vede cum doi dintre colegi îl lovesc pe băiat cu pumnii și picioarele, în timp ce cel care filma îi încuraja.

Din cercetări a reieșit că în ziua de 20 septembrie a.c., la o unitate de învățământ preuniversitar din localitatea Lipova, trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani ar fi agresat un alt minor în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul capului, abdomenului și membrelor inferioare. Polițiștii Orașului Lipova s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale”, a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Livia Pescar, potrivit europafm.ro.

Băiatul care a fost agresat se află în grija bunicilor, pentru că părinții săi sunt plecați la muncă în străinătate. Unul dintre agresori a fost internat la Spitalul Județean Arad – Secția Neuropsihiatrie Pediatrică, scrie pressalert.ro.

Pe lângă ancheta desfășurată de poliție, și Inspectoratul Școlar Județean Arad a cerut să fie investigat cazul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here