Video-learning for education, la Liceul Teoretic ,,Marin Preda”

Primaria Sectorului 6, prin Administratia Scolilor Sector 6 sprijina desfasurarea proiectului “Video-learning for education”, prin parteneriatul format intre Liceul Teoretic “Marin Preda” Bucuresti Sector 6, Asociatia “EXE – Expertiza pentru o societate bazata pe cunoastere”, Sunderland College din Regatul Unit al Marii Britanii si European Animation Center din Grecia. Proiectul este co-finantat de catre Uniunea Europeana, prin intermediul Programului Erasmus +.

Vezi si Nadia Comaneci i-a evaluat pe copiii care frecventeaza GymNadia

Rezultatele testelor PISA din 2015 la Matematica si Stiinte situeaza Romania sub media europeana si care indica un nivel scazut al competentelor elevilor romani de a adapta cunostintele acumulate la viata reala, precum si lipsa motivatiei de a studia aceste discipline au dus la concretizarea proiectului “Video-learning for education”.

Avand in vedere aceste realitati si nevoia de ajutor al elevilor, a fost creat si dezvoltat in cadrul proiectului “Video – learning for education”, cursul de matematica online (40 de video-tutoriale de matematica pe tematici din programa pentru Evaluarea Nationla).

Liceul Teoretic “Marin Preda”, in calitate de lider de parteneriat, organizeaza in cadrul proiectului evenimentul “Invata matematica cu ajutorul video-tutorialelor”, pe 23 februarie, intre  orele 9.30 si 15.30.

La eveniment vor participa reprezentanti din cadrul parteneriatului, profesori de matematica, inspectori, etc.

Video tutorialele de matematica sunt disponibile atat pe canalul YouTube al proiectului, cat si pe platforma e-learning pusa la dispozitie pentru proiect  www.tutoriale-video.ro.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare este profesor dr. Monica Oprea, Liceul Teoretic “Marin Preda”, telefon: 0728.193.382.

Citeste si Cum sa devii U-Reporter?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here