Vedete care vor deveni mame in 2021

Foto: Rave It Up

Daca anul acesta va deveni unul special pentru tine pentru ca vei deveni parinte, atunci afla ca si unele vedete, atat din afara, cat si din Romania, sunt la fel de entuziasmate ca si tine. Iata despre cine este vorba.

Anul 2021 este minunat pentru mai multe vedete autohtone care au devenit parinti. Este cazul Ginei Pistol si a lui Smiley, Adelei Popescu si Radu Valcan, Olimpiei Melinte, precum si a Cristinei Cioran. In curand se pregatesc sa devina parinti si Nicole Cherry cu iubitul ei Florin Popa, precum si Dani Otil cu sotia lui Gabriela Prisacariu.

Printre vedetele din afara care vor deveni in acest an parinti se numara:

Scarlett Iohansson, Foto: Biography

Scarlett Johannson

Indragita actrita se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Scarlett mai are o fetita in varsta de 6 ani, pe care o cheama Rose.

 

 

Emma Stone, Foto: Hollywood Life

Emma Stone

Actrita, castigatoare in 2017 a Oscarului pentru “cea mai buna actrita in rol principal” in filmul “La La Land” este insarcinata, dar incearca sa se ascunda de ochii curiosilor.

 

 

Foto: Instagram

Printesa Beatrice

Si reprezentantii de la Palatul Buckingham au fost incantati sa anunte ca Printesa Beatrice, una dintre nepoatele favorite ale Reginei Elizabeta a II-a, fiica mai mare a printului Andrew, este insarcinata.

 

Jennifer Love Hewitt, Foto: Instagram

Jennifer Love Hewitt

Actrita americana si-a anuntat sarcina cu mare entuzism pe una dintre retelele de socializare. Vedeta mai are doi copii: pe Autumn James (7 ani)  si pe Atticus James (5 ani).

 

 

Kirsten Dunst, Foto: L’Officiel USA

Kirsten Dunst 

Actrita din “Spider Man” (Omul Paianjen) este insarcinata pentru a doua oara. Kirsten mai are un baietel de 2 ani, pe nume Ennis. “Lucrez inca de la varsta de 3 ani. Sunt intr-o perioada a vietii in care vreau doar sa ma linistesc si sa fac copii” a declarat actrita intr-un interviu pentru revista Marie Claire.

 

Ellie Goulding, Foto: Instagram

Ellie Goulding

Cantareata – cunoscuta dupa piesa “Love me like you do”- sustine ca a ramas insarcinata la scurt timp dupa aniversarea de la 1 an de casnicie. “Sa fii insarcinata nu este deloc usor si am un mare respect pentru toate mamele” a spus vedeta pentru publicatia “Vogue”.

 

Paris Hilton, Foto: Dlisted

Paris Hilton

Potrivit publicatiei “Page Six” Paris Hilton este insarcinata pentru prima data, prin Fertilizare in Vitro. Vedeta americana s-a logodit in februarie cu iubitul sau Carter Reum si sustine ca abia asteapta sa devina parinti.

 

Emma Roberts, Foto: Instagram

Emma Roberts

Nepoata Juliei Roberts, Emma, se pregateste sa devina mamica in acest an. Tanara actritain varsta de 30 de ani a postat o fotografie pe una dintre retelele de socializare si a scris “Eu…si cei doi baieti favoriti” (ceea ce inseamna ca actrita urmeaza sa devina mamica de baiat).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here