Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit parinti de gemene

Valentina Pelinel si sotul acesteia, Cristi Borcea, au devenit parinti de gemene. Ambele fetite vor primi numele Maria, pe langa cel al unuia de sfant, dupa cum a declarat anterior fostul fotomodel.

Vezi si Consultatii medicale gratuite pentru doamne, in luna martie

Valentina Pelinel a confirmat nasterea gemenelor publicand pe contul sau de pe reteaua de socializare online Facebook o fotografie care infatiseaza baloane colorate in alb, roz, imprimate cu ursuleti si textul „baby girl”.

In septembrie 2018, Valentina Pelinel, in varsta de 38 de ani, a confirmat cununia civila cu Cristi Borcea, fostul finantator al FC Dinamo, dar si faptul ca vor deveni din nou parinti.

Cristian Borcea fusese eliberat, in luna iulie 2018, din Penitenciarul Jilava, dupa 4 ani si 4 luni de inchisoare, dupa ce magistratii Tribunalului Ilfov au decis sa-i admita cererea de eliberare conditionata.

Relatia dintre cei doi a devenit publica in 2016, cand Cristian Borcea era deja in inchisoare de doi ani. In acel moment, Valentina Pelinel anunta ca este insarcinata, iar, dupa nasterea copilului, care a primit numele Milan, in luna iunie a acelui an, Borcea a declarat ca era vorba despre cel de-al saptelea copil al sau.

Cristi Borcea mai are doi copii, Alexandru, in varsta de 6 ani, si Gloria, in varsta de 3 ani, din mariajul cu Alina Vidican, care a durat cinci ani, pana in 2016.

Din casatoria cu Mihaela Borcea are alti trei copii, Patrick, in varsta de 21 de ani, si gemenii Mihai si Antonia, in varsta de 15 ani, iar din relatia cu avocata Simona Voiculescu are o fiica, Carolyn, in varsta de 12 ani.

Cristian Borcea este in prezent incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce, la inceputul lunii februarie, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, care a primit noua ani de inchisoare.

Citeste si Actrita Meryl Streep a devenit bunica

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here