Urari intre taticii printi, William catre Harry: ,,Bine ai venit in lumea celor privati de somn!”

Printul William i-a urat fratelui sau, printul Harry, care a devenit tata pentru prima data, bun venit ,,in lumea celor privati de somn”. Ce alte urari au fost facute intre taticii printi cu ocazia venirii pe lume a bebelusului ducilor Meghan si Harry de Sussex, al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, aflati de la printul William si sotia sa, ducesa Catherine de Cambridge, care se aflau la un eveniment caritabil, o competitie de iahting numita Cupa Regelui si organizata in Cutty Sark din Greenwich, cand au fost rugati sa ofere o declaratie privind nasterea nepotului lor.

Citeste si Ducesa Meghan a nascut un baiat

,,In mod evident, suntem incantati si, in mod evident, abia asteptam sa ii vedem in urmatoarele zile, cand lucrurile se vor mai linisti (…). Sunt incantat sa ii urez fratelui meu bun venit in lumea celor privati de somn, adica a parintilor”, a spus printul.

,,Dupa cum a spus si William, abia asteptam sa il cunoastem si sa aflam care este numele lui, este cu adevarat emotionant pentru ei si le urez toate cele bune”, a completat ducesa Catherine.

Copilul este al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii – dupa bunicul sau, printul mostenitor Charles, unchiul sau, printul William, copiii acestuia, printul George, printesa Charlotte si printul Louis, si tatal sau, printul Harry. Bebelusul este verisorul celor trei copii ai ducilor de Cambridge, printul George, in varsta de cinci ani, printesa Charlotte, in varsta de patru ani, si printul Louis, care abia a implinit un an.

Citeste si Copilul ducesei Meghan nu va purta titlu princiar

Bebelusul ducilor de Sussex, care s-a nascut luni dimineata, va fi inteligent, comunicativ, loial si va aprecia lucrurile fine, potrivit astrologilor care i-au realizat harta personalitatii copilului, informeaza insider.com.

Bebelusul s-a nascut in zodia Taurului, avand ascendent in Gemeni, potrivit expertului in astrologie si scriitoarei Aliza Kelly, care i-a realizat astrograma.

,,Faptul ca bebelusul are ascendent in Gemeni inseamna ca acesta va fi istet, inteligent si comunicativ. Nu exista niciun dubiu ca acest bebelus regal va fi un «influencer» in viitor”, a spus Kelly.

De cealalta parte, Taurul este un semn de pamant, persoanele nascute in aceasta zodie demonstrand apreciere pentru lucrurile fine, dar si o loialitate de nezdruncinat.

Totusi, copilului i-ar putea fi dificil sa faca diferenta intre „fani” si „prieteni”, o problema cu care se confrunta multe persoane aflate in vizorul publicului. Kelly a mai spus ca acesta s-ar putea simti frustrat de faptul ca realitatea in care traieste este atipica. De asemenea, aceasta a spus ca bebelusul are potentialul de a influenta profund societatea britanica.

Citeste si Actrita americana Amy Schumer a nascut un baiat

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here