Un singur candidat a avut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor

Ministerul Educatiei a afisat rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la sesiunea speciala de bacalaureat. Din totalul celor 127 elevi prezenti, 96 au promovat (75,59%), iar un singur candidat a avut media 10.

„Cele mai multe medii obtinute, respectiv 33, au fost intre 9 si 9.99, iar alte 24 de medii au fost intre 8 si 8.99. Medii intre 7 si 7.99 au luat 22 de candidati, iar intre 6 si 6.99, 16 dintre absolventii de liceu prezenti. La aceasta sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10”, transmite Ministerul Educatiei.

Este vorba despre rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu aflati in pregatire sau in etapele de selectie pentru alcatuirea echipelor care vor reprezenta Romania atat la olimpiadele internationale pe discipline, cat si la diverse competitii sportive europene sau mondiale.

„Au sustinut examenul si trei absolventi ai unitatilor de invatamant militar, nominalizati de Ministerul Apararii Nationale pentru concursul de admitere in institutii de invatamant de profil din SUA”, precizeaza ministerul.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here