Un nou loc de joaca pentru copiii Ploiestiului

Un nou loc de joaca se deschide saptamana aceasta pentru copiii Ploiestiului, in parcul Mihai Viteazul, langa statuia marelui domnitor, situat pe bulevardul Republicii.

Vezi si Cursuri suspendate in opt scoli din Timis, pentru organizarea referendumului

Super-colorat, dotat cu tobogane, leagane, casute  si alte surprize, locul de joaca este o dovada ca autoritatile si firmele private pot colabora benefic daca gasesc calea corecta de comunicare. Locul de joaca a costat aproximativ 30000 de euro, a fost achitat integral de o firma privata si a fost predat spre administrare Primariei Ploiesti. Viceprimarul Cristian Ganea considera ca” noul mod de abordare a relatiilor cu mediul privat poate duce la multe asemenea investitii private puse la dispozitia comunitatii. Apoi, cand faci lucruri placute pentru copii, satisfactia este si mai mare pentru oricine se implica in actiuni care sa le faca mai frumoasa copilaria”.

Locul de joaca, realizat dupa ultimele standarde de protectie a sigurantei copiilor si cu materiale naturale in mare parte, va fi supravegheat si intretinut de Primaria Ploiesti. Oaza de relaxare si joaca, pentru cei care reprezinta viitorul Ploiestiului, va fi deschisa zilnic de dimineata pana seara.
Citeste si Profesor din Sebes, acuzat ca a palmuit un elev care a avut un limbaj indecent

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here