Un cuplu si-a numit gemenii Corona si Covid

Un cuplu din India si-a numit gemenii nou nascuti Corona si Covid, in contextul in care statul se afla in izolare, dupa ce autoritatile au decretat caratina nationala din cauza pandemiei de Covid-19.

Gemenii s-au nascut pe 27 martie, la un spital de stat din orasul Rainpur. Parintii gemenilor spun ca numele copiilor le vor aminti de greutatile prin care au trecut in timpul pandemiei.

Mama gemenilor, Preeti Verma a declarat pentru DPA ca din cauza restrictiilor de circulatie nu a putut avea parte de niciun ajutor, deoarece membrii familii nu au putut veni la Raipur, in plus a avut parte de o nastere cu complicatii si a fost nevoie de cezariana.

Proaspetii parinti s-au gandit sa faca nasterea micutilor memorabila si au considerat ca numele pentru fetita si baietelul lor, si anume Corona si Covid sunt cele potrivite. “Am decis sa le punem aceste nume. Apoi am auzit ca si cei de la spital au inceput sa-i numeasca asa, astfel a venit si decizia finala” a declarat mama gemenilor, pentru sursa citata.

Cu toate acestea, cuplul a povestit ca exista o anumtia presiune din partea membrilor de familie care nu-u sustin cu alegerea acestor nume pentru copii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here