Un copil de doi ani, la spital dupa ce a cazut de la etaj

Un copil in varsta de doi ani, din Focsani, a ajuns, joi, la spital dupa ce a cazut de la etajul intai al unui bloc. Medicii spun ca starea fetitei este grava, dar stabila, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Focsani, Alina Cosma, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca fetita de 2 ani a fost dusa la spital, constienta.

Vezi si Vatman din Bucuresti, acuzat ca a lasat o fetita singura pe refugiu

„Copilul nu este in coma, este constient. Fetita se afla la aparatul tomograf, medicii vor afla mai multe amanunte dupa sosirea rezultatelor. La internare, medicii au stabilit ca victima are traumatism cranio-cerebral. Va ramane internata la Sectia Chirurgie Infantila”, a spus Cosma.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs din cauza neatentiei parintilor care nu au observat ca fata s-a urcat pe pervaz si a alunecat pe unul dintre geamurile apartamentului situat la primul etaj al unui bloc din municipiul Focsani.

Directia Generala pentru Protectia Copilului Vrancea s-a autosesizat in acest caz si verifica daca a fost vorba de neglijenta.

Vezi si Un copil care traversa strada neregulamentar, accidentat mortal

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here