Un copil de 8 ani a supraviețuit 8 zile într-o canalizare

Foto: newspipa.com

Un copil de 8 ani a fost găsit în viață după ce a petrecut 8 zile într-o canalizare. Este vorba despre un băiețel din orașul Oldenburg, din Germania.

Copilul, pe nume Joe, se juca pe 17 iunie în grădina familiei sale, dar unde părinții acestuia nu l-au mai găsit. Părinții au alertat imediat autoritățile și a fost inițiată o anchetă de amploare de căutare, la care au participat prieteni, vecini, locuitori ai orașului, detectivi, câini polițiști, însă băiatul era de negăsit, potrivit bbc.com.

În cele din urmă, băiatul a fost descoperit pe 25 iunie, dimineață, când un trecător a auzit un zgomot venind de sub capacul de canalizare. Salvatorii au ajuns imediat la fața locului și copilul a fost scos de către un pompier din canalizare, care se afla la aproximativ 300 de metri de casa lui.

Joe era destul de speriat, potrivit salvatorilor și deși nu avea răni majore, era în stare de hipotermie și a fost dus la spital.

Poliția a dat vestea pe una dintre rețelele de socializare pentru a-i anunța pe locuitorii orașului de faptul că băiatul căutat de câteva zile a fost găsit.

Joe, 8 ani, trăiește!” a fost primul mesaj dat de polițiști și care a devenit extrem de viral în acea localitate.

”Cel mai important este că este în viață și a fost dus imediat la un spital unde este pe mâini bune. Putem cu toții să răsuflăm uşuraţi” a spus Johann Kühme , șeful poliției din Oldenburg.

Copilul va rămâne deocamdată sub supravegherea medicilor, dar peste câteva zile i se vor lua declarații, pentru a afla care au fost circumstanțele și cum a ajuns în acea canalizare. Deocamdată există două variante, și anume, fie băiatul s-a pierdut și a picat în canalizare, fie a fost închis acolo de cineva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here