Un copil de 4 ani si jumatate, aflat la volanul unei masini, a accidentat un muncitor

Un copil de 4 ani si jumatate din Osorhei, judetul Bihor, aflat la volanul unei masini, a accidentat un muncitor care repara un drum. Masina condusa de copil a acrosat un alt autoturism si s-a oprit in poarta unei case.

Vezi si Cand este micut, copilul tau este expus riscului de accidente. Cum il protejezi?

Purtatorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alina Dinu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul care a fost ranit a suferit leziuni usoare.

”Miercuri, pe o strada din Oradea, un minor de patru ani si jumatate din Osorhei, fiind lasat nesupravegheat de parinti, s-a urcat la volanul unui autoturism parcat pe strada, a pornit motorul, dupa care a condus aproximativ 20 de metri. Minorul a lovit cu masina un barbat de 43 de ani care efectua lucrari la drum, a patruns pe sensul opus unde a acrosat un alt autoturism dupa care a lovit poarta unui imobil. In urma accidentului, barbatul de 43 de ani a suferit leziuni usoare”, a spus Dinu.

Fiind vorba despre un accident rutier, politistii bihoreni au deschis un dosar penal si fac cercetari in acest caz.

Deoarece este minor, baietelul de patru ani si jumatate nu va raspunde penal, dar in urma cercetarilor parintii ar putea fi trasi la raspundere.

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here