Un copil de 4 ani care se plimba pe trotinetă a fost lovit de o mașină, în Buftea

Photo by Aviz from Pexels

Un copil de 4 ani care se plimba pe trotinetă a fost lovit de o mașină, în Buftea. Băiețelul a fost dus în stare gravă la spital, dar câteva ore mai târziu a decedat. Accidentul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 22.00 și a fost surprins de o camera de supraveghere.

Captură accident Buftea (copilul de pe trotinetă, încercuit)

În imagini se vede cum un copil se plimbă pe trotinetă pe mijlocul unei străzi din Buftea. La câțiva metri de el era și mama lui, care la un moment dat îi strigă ”Vine mașina! Dă-te pe margine!”, dar în clipa următoare copilul este lovit din plin de o mașină, care avea viteză mare și care nu avea cum să prevină impactul.

La fața locului au ajuns imediat echipajele medicale, care l-au găsit pe copil în stop cardio-respirator. Băiețelul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu, dar câteva ore mai târziu a decedat.

Înițial șoferul a plecat de la locul accidentului, dar s-a prezentat mai târziu la sediul poliției din Buftea. Șoferul, în vârstă de 20 de ani, a fost verificat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat că acesta nu băuse înainte de a se urca la volan.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Imaginile video suprinse pe cameră tot fi văzute aici. (Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here