Un copil de 4 ani a fost împins de mama, de pe tobogan, la Caransebeș

Foto: Childinthecity.org

Un copil de 4 ani a ajuns la spital, după ce a fost împins de pe tobogan, chiar de mama sa. Incidentul s-a petrecut duminica, într-un parculeț din Caransebeș, minorul fiind dus la spital, iar femeia a fost internată într-o secție de specialitate, pentru evaluare psihiatrică.

Mama copilului, care este bănuită de săvârșirea faptei, s-ar fi înfuriat pe copil și l-a împins de pe tobogan. Părinții altor copii, care erau prezenți la acel loc de joacă au sunat la 112.

Copilul a suferit o rană la nivelul frunții și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în timp ce femeia a fost internată involuntar la o secție de psihiatrie a spitalului.

Pe lângă minorul de 4 ani, femeia mai are doi copii, de 1 an si 14 ani, și toți trei au fost plasați în plasament de urgență

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here