Un copil de 11 ani a cazut de la etajul patru al unui hotel

Un copil, in varsta de 11 ani, a cazut de la etajul patru al unui hotel. El este elev al unui liceu din Galati si participa la olimpiada nationala de matematica. A cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat impreuna cu tatal sau. Baiatul a fost transferat in coma, la Timisoara.

Vezi si Trei elevi de la liceul Gheorghe Lazar, purtatori clinic sanatosi ai virusului meningitei

La un moment dat, baiatul, fiind lasat singur, s-a prabusit in gol, de la etajul patru, in interiorul cladirii.

„S-a primit o solicitare pe 112 pentru un copil cazut de la etajul patru, la un hotel din Hunedoara, pe scara interioara. Echipajul SAJ cu asistent a ajuns la fata locului, a stabilizat victima si a transportat-o la UPU. Este in stare grava, baiatul de 11 ani. Este in coma cu traumatism cranian grav”, a declarat Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al SAJ Hunedoara.

Politistii fac cercetari in acest caz. Primele informatii sunt ca baiatul, elev al unui liceu din judetul Galati, era cazat in hotel impreuna cu tatal sau si participa, zilele acestea, la olimpiada nationala de matematica.

„Din nefericire, se pare ca acesta s-a dezechilibrat si a cazut de la inaltime, de pe balustrada scarii, de la etajul patru al hotelului. In urma impactului, minorul a fost ranit grav si a fost transportat de un echipaj al ambulantei la Spitalul Municipal din Hunedoara. Politistii efectueaza cercetari privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Citeste si Calendarul de inscriere si examene pentru admiterea la liceu

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here