Un bebelus a fost abandonat langa tomberon, in Baia Mare

Imagine de bingngu93 de la Pixabay

Un bebelus de cateva luni a fost gasit abandonat langa un tomberon in Baia Mare. Copilul a fost gasit in jurul orei 21, de catre o femeie care trecea prin zona. Aceasta l-a luat in brate, l-a linistit, l-a dus acasa, l-a hranit si a sunat la 112 pentru a alerta autoritatile.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean Baia Mare, la Sectia Pediatrie, iar acum, politistii incerca sa dea de urma mamei copilului.

”In momentul in care starea de sanatate a bebelusului o va permite, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures va institui o masura de protectie in regim de urgenta la un asistent maternal profesionist din judetul Maramures.”, a spus Adrian Mandru, purtator de cuvant DGASPC Maramures, potrivit stirileprotv.ro.

Un caz similar s-a intamplat in urma cu doua saptamani, cand un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga, intr-o scara de bloc, pe o strada din sectorul 3 din Bucuresti. Mama nou-nascutului a fost plasata sub control judiciar si va fi supusa unui control psihiatric.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here