Un băiat de 14 ani a fost umilit și bătut de colegii lui de școală, apoi amenințat că va fi omorât dacă va spune despre asta cuiva

Foto: https://uni.oslomet.no/

Un băiat de 14 ani din Pitești a fost umilit și bătut de colegii lui de școală, apoi  a fost amenințat că va fi omorât dacă va spune despre asta cuiva. Mama copilului a depus cerere la poliție și a fost deschis dosar penal.

Evenimentul s-a întâmplat luni, 7 noiembrie, în jurul orei 18.00, în timp ce băiatul se întorcea de la școală.

„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie  Piteşti au fost sesizaţi, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Piteşti, în timp ce se întorcea de la şcoală.  În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, informează Poliţia judeţeană Argeş, potrivit știrileprotv.ro.

Băiatul a fost așteptat să iasă de la școală, iar câțiva colegi l-au condus într-un loc izolat unde era așteptat și de un adolescent cu doi ani mai mare. Agresorii l-au bătut, l-au obligat să se dezbrace, să îngenuncheze și să sărute mâinile acestora. Băiatul a fost amenințat că va fi omorât dacă va povesti cuiva despre aceste lucruri.

Mama adolescentului a mers la poliție și a scris o plângere, în urma căreia s-a deschis dosar penal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here