Un adolescent de 17 ani din Brasov s-a sinucis dupa o cearta cu parintii

Adolescentul in varsta de 17 ani gasit impuscat mortal era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brasov. Investigatiile in acest caz duc la sinucidere, dupa o cearta pe care acesta a avut-o cu parintii.

Vezi si: Rezolva conflictele cu adolescentul tau

Un echipaj al Politiei ce s-a deplasat la locul unde a fost gasit adolescentul si a stabilit ca, cel mai probabil, acesta s-a sinucis cu arma de vanatoare a tatalui sau. „Am fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul ca un tanar de 17 ani s-a impuscat mortal in zona capului cu o arma de vanatoare a tatalui sau. Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului pentru a demara cercetarile specifice a constatat ca tanarul de 17 ani a decedat in urma unei plagi prin impuscare in zona capului. Persoana decedata a fost transportata la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov in vederea efectuarii necropsiei. S-a deschis o ancheta pentru stabilirea circumstantelor producerii evenimentului”, a spus Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Se pare ca tragedia a avut loc dupa o cearta cu parintii in legatura cu rezultatele scolare si pregatirea sportiva. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, Alina Ioana Ivant, adolescentul gasit impuscat avusese, inainte, o discutie aprinsa cu parintii: „Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului a stabilit faptul ca tanarul avea 17 ani, iar pe fondul unor discutii contradictorii cu parintii sai, pe tema rezultatelor la invatatura si a pregatirii sportive, a luat arma de vanatoare a tatalui si s-ar fi impuscat mortal in cap, in zona parietala stanga. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicina Legala Brasov, in vederea efectuarii necropsiei”, a spus Alina Maria Ivant.

Adolescentul ar fi fost acasa doar cu mama, iar tatal tocmai ajungea in momentul producerii tragediei. Tanarul care s-a impuscat miercuri seara era component al lotului de polo juniori in echipa Corona Brasov.

In prezent, politisti din cadrul Serviciu Arme si Munitii fac verificari pentru stabilirea legalitatii detinerii armei si armamentului si conditiile de depozitare a acestora. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Vezi si: Topul celor 7 lucruri pe care le ascund adolescentii de parintii lor

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here