Trei elevi de liceu, dusi la spital dupa o tigara cu etnobotanice

Trei elevi ai unui liceu teoretic din localitatea tulceana Isaccea au ajuns la spital, cu stari de greata, iar unul dintre ei cu halucinatii, dupa ce au fumat o tigara, existand banuiala ca e vorba de etnobotanice, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei trei elevi de liceu au fost dusi la spital dupa ce au fumat o tigara cu etnobotanice.

Vezi si In judetul Timis se drogheaza si copii de 11 ani

Cadrele didactice de la Liceul „Constantin Bratescu” din Isaccea au cerut ajutor prin 112, dupa ce trei elevi, doi din clasa a IX-a si unul din a X-a, au acuzat stari de rau si halucinatii, intr-o recreatie. In acest caz exista banuiala ca elevii ar fi consumat etnobotanice.

Copiii au fost transportati la Spitalul Judetean din Tulcea, pentru ingrijiri de specialitate, dar nu a fost necesara internarea lor.

„Cei trei elevi, dintre care unul prezenta halucinatii, iar doi aveau stare de greata, sunt in conditie buna. Li s-a acordat asistenta de specialitate in UPU, dupa care au fost lasati sa plece acasa. Nu exista vreo justificare pentru internarea lor”, a declarat managerul spitalului, Tudor Nastasescu.

Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratul Judetean de Politie Tulcea, fiind demarcate cercetari pentru a stabili ce au fumat cei trei adolescenti.

„Am fost instiintati de catre reprezentantii unitatii de invatamant despre acest caz. Trei elevi au acuzat stari de rau dupa ce ar fi fumat ceva. Cel putin asa ar fi spus ei. Deocamdata cercetarile sunt in derulare”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea, Sorin Tugui.

De asemenea, si conducerea unitatii de invatamant cerceteaza cazul.

Vezi si Avocatul Poporului s-a sesizat in legatura cu tinerii aflati sub influenta drogului Zombie

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here