Trei copii, la spital dupa ce au mancat grau cu otrava pentru soareci

Trei copii au ajuns la spital, joi, dupa ce au mancat grau cu otrava pentru soareci, in acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihai Draghiciu, a declarat ca politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce trei copii, cu varste intre 7 si 8 ani, au mancat grau cu otrava pentru soareci. Incidentul s-a petrecut in Ramnicu Sarat, acasa la unul dintre copii, unde ceilalti doi au venit sa se joace.

“Este vorba de trei copii care provin din familii diferite. Se jucau toti in curtea locuintei uneia dintre ei. Au gasit un borcan in care se afla grau cu otrava pentru soareci si au ingerat accidental. Noi am deschis dosar penal”, a spus Draghiciu.

Felicia Vasile, purtatorul de cuvant al Spitalului din Ramnicu-Sarat, a declarat, la randul sau, ca cei trei copii au fost transferati la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

„Au fost adusi trei copii, doi de opt ani si unul de sapte ani, cu stare generala buna. Li s-a acordat primul ajutor si au fost transferati la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, la Toxicologie pentru a fi urmariti. Nu sunt probleme deosebite”, a spus Vasile.

Vezi si Copiii ar putea beneficia de tratamente gratuite şi în spitalele private

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here