Tragedie la Ploiești: gemeni de doi ani au căzut de la etajul 10

Imagine de Goran Horvat de la Pixabay

Doi frațiori, gemeni de doi ani au căzut miercuri seara de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Medicii i-au gasit în stare de inconștiență, au încercat să aplice manevrele de resuscitare, dar copiii au intrat în stop cardio-respirator și au fost declarați decedați.

Tragedia s-a petrecut în timp ce mama gemenilor era în altă cameră, spunând că făcea curățenie. Se pare că gemenii s-au urcat pe un scaun sau o masa care era în apropiere, de acolo pe pervazul de la balcon, apoi au căzut în gol pe trotuar. Prima a căzut fetița, iar la două minute a căzut și băiețelul, potrivit observatorulph.ro. În cameră cu mama se afla în acel moment copilul mai mare, care are dizabilități și încă o fată.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

A apărut un filmuleț care arată că e posibil ca în timpul tragediei mama gemenilor sa fi fost live pe Facebook. Aceasta a fost dusă la spital, pentru că după aflarea veștii a intrat în stare de şoc. Acum se află internată la psihiatrie.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvîrșirii de ucidere din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here