Tanar suspectat ca a violat o fata de 13 ani si a sechestrat-o mai multe zile, arestat

Un tanar in varsta de 24 ani din orasul Rasnov, judetul Brasov, banuit ca a violat o fata de 13 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Dupa viol, copila a fost obligata sa locuiasca mai multe zile la rudele agresorului.

Citeste si Medic sef al unei sectii de oftalmologie, inlocuit din functie dupa ce a chemat un copil din spital la cabinetul privat

Politistii din Rasnov l-au retinut pe tanarul in varsta de 24 ani, din oras, banuit de savarsirea infractiunilor de viol si lipsirea de libertate in mod ilegal. In cursul anchetei s-a stabilit ca acesta a obligat-o pe fetita de 13 ani sa intretina cu el raporturi sexuale, intr-o cladire dezafectata din satul Cristian, iar apoi a dus-o cu forta la niste rude.

„In urma cercetarilor si investigatiilor realizate, politistii au stabilit faptul ca, in seara de 2 noiembrie 2018, tanarul ar fi intretinut raporturi sexuale normale, prin constrangere, cu o minora in varsta de 13 ani, intr-o cladire dezafectata situata in comuna Cristian, judetul Brasov. Din aceasta locatie, a doua zi, prin utilizarea de amenintari la adresa victimei, cei doi s-ar fi deplasat pe raza localitatii Teliu, jud. Brasov, la unele rude ale tanarului, de unde au revenit in data de 7 noiembrie 2018”, a transmis Alina Ivan, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Instanta a dispus masura arestarii preventive pentru 30 zile in cazul tanarului, cercetarile fiind continuate de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Zarnesti.

Vezi si Adolescent acuzat ca a violat o fetita de opt ani, retinut

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here