Spitalul Wellborn Militari – primul embrion obtinut in Centrul de Excelenta RUA

Spitalul Wellborn Militari a anuntat prima reusita cu adevarat notabila a Centrului de Excelenta in Reproducere Umana Asistata Wellborn4ALL, care inseamna sansa la viata confirmata prin existenta unui embrion, obtinut dintr-un singur ovocit, intrucat acesta a fost maximul permis de rezerva ovariana a pacientei. Viitoarea mamica are peste 38 de ani, iar cuplul se afla la prima procedura de Fertilizare in Vitro.

Vezi si Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umana Asistata, accesibil tuturor cuplurilor din Romania!

Embriotransferul a avut loc, iar parintii asteapta cu nerabdare sa afle cum arata urmatoarea etapa a vietii lor. Echipa de medici profesionisti cu ultraspecializare in medicina reproductiva care a facut posibil acest lucru minunat este formata din: Dr. Silviu Predoi, Dr. Carmen Ianiotescu, Dr. Viorica Chirita, Embriolog senior Mihaela Radu, biolog-androlog Ecaterina Ilinca. A fost o munca de echipa, urmarita indeaproape de fiecare medic specialist, in care fiecare a depus pasiune, maxima implicare  si dedicatie

Aceasta poate fi si povestea ta

Inamicul principal al fertilitatii este timpul. Cel petrecut in diagnosticari esuate sau lipsite de precizie, cel alocat incercarilor fara rezultat, cel al constientizarii problemei si luarii unei decizii care face diferenta in rata de succes. Sau toate acestea adunate.

De aceea, Reteaua Medicala Wellborn a construit un sistem complet si complex de investigare, diagnostic si tratament al cuplurilor cu suspiciune sau cu diagnostic de infertilitate, prin cele doua spitale integrate, ce detin centre proprii specialitate in medicina reproductiva.

Spitalul Wellborn Militari – Wellborn4ALL

Aflat in cadrul Spitalului Wellborn Militari, Centrul de Excelenta in Reproducerea umana Asistata Wellborn4ALL este parte a unui spital multidisciplinar, ceea ce ofera siguranta medicala si confort pacientului, prin capacitatea de a interveni si monitoriza orice caz. De asemenea, pacientii au acces la cel mai nou si mai modern laborator propriu de Embriologie din Bucuresti

“Wellborn4ALL este o continuare fireasca a parcursului nostru, ca echipa de medici cu rezultate la standarde europene in medicina reproductiva, ca retea medicala ce crede cu tarie in respectul pentru pacienti si pentru viata. Iar alaturarea dintre ultimele doua exclude discriminarea prin incapacitatea de a da nastere unui copil in cazul lipsei resurselor financiare. Asadar, Wellborn4ALL este investitia noastra in normalitatea unui sistem in care viata si sanatatea nu sunt atributele exclusivismului, ci parte din noi toti”, dr. Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Vezi si Ovocitul, cheia succesului in fertilizarea in vitro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here