Și-a dorit o familie mare, iar acum, la 29 de ani este însărcinată cu al zecelea copil

Copiii Amandei Sellers/Foto: finance.yahoo.com

Amanda Sellers, o femeie din statul Virginia, SUA a declarat că și-a dorit dintotdeauna o familie mare, iar acum la 29 de ani este însărcinată cu al zecelea copil. ”Sunt foarte mulțumită de familia noastră. Zece este un număr minunat!” spune tânăra mamă, care consideră că acesta ar putea fi ultimul copil.

Amanda Sellers, cu câțiva dintre copiii ei. Sursa foto: nypost.com

Femeia a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei în ianuarie 2013 (acesta avea atunci doi copii dintr-o relație anterioară), iar după trei luni de relație s-au căsătorit și tânăra a rămas însărcinată imediat. Practic din 2013 până în 2022 femeia a fost însărcinată în fiecare an, cu excepția lui 2021.

Familia lor este compusă din Logan (12 ani) și Ryan (11 ani) -fiii soțul ei, Chris, apoi tânăra i-a născut, în ordine cronologică pe: Liam (8 ani), gemenele Mya și Mia (7 ani), gemenii Asher și Brycen (5 ani), Eli (3 ani),  Ema (2 ani), iar în ianuare 2023 se va naște și cel de-al zecelea copil.

Familia locuiește într-un apartament cu 3 camere, iar părinții susțin că au fost nevoiți să cumpere o dubă cu 15 locuri pentru a-i transporta pe copii, care nu merg la școală, ci fac homeschooling (învață acasă).

Sursa foto: Dailyrecord.co.uk

Amanda spune că pentru a-i hrăni pe copii are nevoie de 1150 de dolari în fiecare lună. ”Copiii se înțeleg foarte bine între ei, sunt sociabili și încerc să-i învăț să fie independenți, să ajute la treburile din casă” spune tânăra mamă.

În ceea ce privește sărbătoarea de Crăciun care urmează să vină, părinții au stabilit un buget de 50 de dolari pentru fiecare copii, susținând că doresc să-i învețe pe cei mici să prețuiască mai mult faptul că sunt împreună, decât niște obiecte materiale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here