Sase sali de sport pentru elevii bucuresteni

sali sport

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Investitii, Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA si Compania de Consolidari, construieste sase sali de sport multifunctionale pentru elevii bucuresteni, potrivit unui anunt al institutiei. Complexurile sportive, ultramoderne, vor avea terenuri multifunctionale de tenis, volei, baschet si fotbal, atat la interior cat si la interior, vestiare, grupuri sanitare, dusuri si cabinete medicale.

Citeste si Sporturi pentru copii

Termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investitii este luna decembrie 2019, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Capitalei.

Astfel, in prezent, se lucreaza la:

  1. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala 112, lucrarile sunt executate de Compania Municipala de Consolidari SA, iar in prezent, acestea sunt realizate in proportie de 33%, (s-au efectuat devieri si executii lucrari canalizare, spargere si evacuare platforma beton, sapatura manuala si mecanizata, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundatii – placa, grinzi, stalpi).
  2. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala 67, executat de Compania Municipala de Consolidari SA. Stadiul actual este de 27% (s-au realizat devieri si executii lucrari canalizare, spargere si evacuare platforma beton, sapatura manuala si mecanizata, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundatii, grinzi)
  3. Complexul multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala Gimnaziala Leonardo da Vinci (fosta Scoala 75), lucrarile fiind executate de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. In prezent, stadiul fizic este de 13%, a fost realizata infrastructura, (betoane de egalizare, fundare stalpi, armatura fundatii si stalpi).
  4. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala Alexandru Ioan Cuza (fosta Scoala 199), construit de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. Stadiul fizic al lucrarii este de 12%. De asemenea s-a realizat infrastructura constructiei (betoane de egalizare, fundare stalpi, armatura fundatii si stalpi pana la cota +2m, cofrare stalpi suprastructura).
  5. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Liceul Benjamin Franklin – este executata de Compania Municipala de Consolidari SA. In prezent, stadiul fizic este urmatorul: 10% (defrisare pomi si replantare, decopertare strat vegetal, sapatura manual si mecanizata, pratejare maluri, turnare beton egalizare).
  6. Complexul multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala 92, realizat de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. In prezent, stadiul fizic este de 9%, s-a realizat infrastructura constructiei
    (beton de egalizare, armare fundare si imbunatatirea terenului de fundare prin sapaturi suplimentare si turnare cadre de beton.

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va demara lucrari si la alte sali de sport din Capitala.

Sursa: Mediafax

Vezi si Ce sporturi pot face copiii cu astm? Recomandari de la conf. dr. Roxana Maria Nemes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here