Sase copii au murit dupa ce au intrat sa se scalde in mare

In acest sezon estival 24 de persoane, intre care sase copii, au murit dupa ce au intrat sa se scalde in mare. Ultimul caz este cel al unei fetite in varsta de 12 ani salvata din apa marii si readusa la viata pe mal a murit la Spitalul Judetean din Constanta.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, fetita a ajuns in stare foarte grava la unitatea sanitara, fiind in coma, si, in ciuda eforturilor medicilor, a murit.

Vezi si Centru de urgenta pentru mame si copii

Ea s-a inecat vineri seara, pe plaja 3 Papuci din municipiul Constanta, fiind gasita in apa, inconstienta, de un barbat care a scos-o la mal.

Salvamarii si apoi echipajul de pe o ambulanta SMURD sosita imediat la fata locului au facut zeci de minute manevrele de resuscitare, reusind sa o readuca la viata, copila fiind apoi transportata la Spitalul Judetean din Constanta.

Fetita de 12 ani era orfana de mama si se afla in grija bunicilor, tatal fiind plecat la munca in strainatate. Familia este din comuna constanteana Istria, iar copila venise la plaja cu o cunostinta.

Cazul este cercetat si de catre reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, pentru a se stabili imprejurarile care au dus la decesul fetitei.

Sursa: Mediafax

Vezi si Bacteria bacil piocianic intr-una din salile de ginecologie a Spitalului Universitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here