Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a elevilor clasei a VIII-a a fost afisata

Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a a fost publicata pe admitere.edu.ro. Depunerea dosarelor de inscriere in unitatile de invatamant liceal in care candidatii au fost repartizati se va realiza intre 10 si 13 iulie.

Rezultatele candidatilor repartizati in invatamantul liceal de stat sunt afisate pe site-ul admitere.edu.ro, dar si la unitatile de invatamant liceal la care au fost admisi candidatii. Totodata, in unitatile de invatamant gimnazial vor fi afisate listele cu locurile neocupate in unitatile de invatamantul liceal de stat din judete/municipiul Bucuresti.

Vezi si MEN: 112.809 de absolventi de clasa a VIII-a au fost repartizati in invatamantul liceal

Depunerea dosarelor de inscriere in unitatile de invatamant liceal in care candidatii au fost repartizati se va realiza intre 10 si 13 iulie.

In perioada 16-18 iulie, comisia judeteana de admitere va rezolva toate cazurile speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata, dar si situatiile candidatilor care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen si ale candidatilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizati computerizat.

A doua etapa de admitere, dedicata absolventilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizati in etapa anterioara, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior, va avea loc pe 7 septembrie.

Vezi si Inscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului 2018

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here