REGINA MARIA a anuntat lansarea primei policlinici private de pediatrie din Craiova- Policlinica Universitatii

Reteaua de sanatate REGINA MARIA continua dezvoltarea la nivel national, prin lansarea primei policlinici private de pediatrie din Craiova- Policlinica Universitatii. Cu o investitie de jumatate de milion de euro, noua clinica este localizata central, in proximitatea Universitatii Craiova si duce mai departe angajamentul de a sustine calitatea inalta a actului medical, precum si grija pentru sanatatea femeii si a copilului. Expansiunea retelei de sanatate in Oltenia urmeaza o ampla strategie de leadership in servicii de sanatate la nivel local, cu investitii continue in calitatea actului medical.

De la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Craiova, reteaua de sanatate a realizat investitii de peste 2,2 milioane euro in  tehnica, echipamente si aparatura de ultima generatie. Aceste investitii au facilitat accesul la consultatii, investigatii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienti care au apelat la seviciile retelei doar in ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Asteptam ca in primul an de la deschidere sa oferim in noua locatie servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei si ai oraselor din regiune.

Vezi si Reteaua privata Regina Maria a deschis Policlinica Floreasca

Policlinica Universitatii REGINA MARIA are o suprafata de 410 mp, dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, 2 cabinete medicale de obstetrica-ginecologie, 2 cabinete de recoltare, o sala de tratament, acoperind o gama de peste 14 specialitati medicale. Cu o echipa formata din 23 de medici, Policlinica Universitatii este dotata cu echipamente de ultima generatie, menite sa asigure servicii medicale de cea mai inalta calitate pentru cei mici si mamele lor.

„Suntem bucurosi sa deschidem prima policlinica de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atat pentru cei mici, cat si pentru mamele lor. Continuam astfel seria de investitii locale, inceputa in 2014, odata cu lansarea primei policlinici REGINA MARIA din Craiova si sustinuta in 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea ca experienta profesionala a echipei de medici si dotarea policlinicii Universitatii vor transforma noul centru intr-un reper de performanta pentru regiune. Pe langa investitiile materiale facute de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in Craiova, cea mai importanta este investitia in comunitate, prin grija fata de oamenii mari de maine.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Citeste si Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a deschis Campusul Medical Brasov

Printre aparatele disponibile in policlinica se numara un ecograf modern precum si alte echipamente pentru investigatii de obstetrica-ginecologie, ORL si oftalmologie. Tehnologia moderna, sustinuta de echipamentele performante si de echipele de specialisti, asigura servicii la cele mai inalte standarde medicale, acuratetea rezultatelor investigatiilor si prelucrarea analizelor de laborator in termen scurt.

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here