Record de medii 10 la Evaluarea Nationala din judetul Alba

11 elevi din Alba au obtinut media zece la Evaluarea Nationala, numarul reprezentand un record pentru judet pentru ultimii ani. La polul opus sunt patru elevi notati cu 1.00, dupa ce nu au scris nimic corect nici la matematica, nici la limba romana.

Vezi si Rezultatele la Evaluarea Nationala: 73% dintre elevi au medii peste cinci si peste 300 au luat nota zece

Judetul Alba a inregistrat un record in ceea ce priveste numarul de elevi cu media zece la Evaluarea Nationala, dupa ce 11 dintre ei au facut lucrari perfecte, atat la limba romana, cat si la matematica.

Majoritatea elevilor cu media zece sunt din Alba Iulia, de la scolile ”Mihai Eminescu”, ”Vasile Goldis” si ”Avram Iancu”, dar si din Sebes, Blaj si Vintu de Jos. De cealalta parte, sunt patru elevi care au luat media 1.00.

La Evaluarea Nationala din acest an in judetul Alba s-au inscris 2590 de elevi, dintre care 115 au absentat la limba romana, iar 118 la matematica, potrivit ISJ Alba.

La nivel national, putin peste 70% dintre elevii care au sustinut probele au reusit sa obtina medii mai mari sau egale cu 5, un numar de 319 candidati primind media 10.

Vezi si Primele rezultate la Evaluarea Nationala. Rezultatele finale, pe 23 iunie

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here