Rapperul Chris Brown va fi tata pentru a doua oara

Rapperul Chris Brown va fi tata pentru a doua oara, fosta sa iubita, Ammika Harris, urmand sa nasca un baietel in toamna acestui an.

Citeste si Richard Gere a devenit tata, pentru a doua oara, la 69…

Copilul va fi fratele vitreg al lui Royalty, fiica in varsta de 5 ani pe care Chris Brown o are cu o alta fosta iubita, Nia Guzman. Surse apropiate rapperului au declarat pentru tmz.com ca, desi nu mai sunt impreuna, Brown si Harris au ramas prieteni si vor creste copilul impreuna.

Recent, rapperul american a scapat de acuzatia de vatamare corporala a unui fotograf, dupa un incident care a avut loc in 2017, in statul Florida, dupa ce autoritatile au ajuns la concluzia ca probele de care dispun sunt insuficiente.

Brown a avut in ultimii ani mai multe probleme cu justitia. In 2009 a fost condamnat pentru ca a batut-o pe cantareata Rihanna, pe atunci iubita lui, cu putin timp inainte de gala Grammy din acel an. In 2016, a fost arestat si pus sub acuzare pentru atac cu arma letala.

Vezi si Eros Ramazzotti a devenit tată pentru a doua oară

De asemenea, in mai 2018, rapperii americani Chris Brown si Young Lo au fost dati in judecata de o femeie care sustinea ca a fost violata si molestata sexual in mod repetat in locuinta primului, in timpul unei petreceri care a avut loc in 2017.

Iar, la inceputul acestui an, Brown a fost arestat la Paris, dupa ce o alta femeie l-a acuzat de viol. Rapperul a fost eliberat in ziua urmatoare, dar o ancheta este in desfasurare.

Chris Brown, in varsta de 30 de ani, a vandut peste 30 de milioane de albume si 75 de milioane de single-uri la nivel mondial si a castigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards si cinci Billboard Music Awards.

Sursa: Mediafax

Citeste si Colin Farrell, tata pentru a doua oara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here