Rachel Weisz si Daniel Craig vor avea un copil

Actrita britanica Rachel Weisz, in varsta de 48 de ani, a anuntat ca este insarcinata cu primul ei copil cu sotul sau, actorul Daniel Craig, potrivit bbc.com. Intr-un interviu pentru publicatia The New York Times, actrita a spus ca sarcina este destul de inaintata si ca nu cunoaste sexul copilului.

Actorii Rachel Weisz si Daniel Craig, in varsta de 50 de ani, s-au casatorit in 2011, la New York. Actrita mai are un fiu, Henry, in varsta de 11 ani, din relatia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiica in varsta de 25 de ani, Ella, cu fosta lui sotie, actrita scotiana Fiona Loudon, de care a divortat in 1994.

Vezi si Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky – însărcinată cu primul ei copil

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absoluta/ The Constant Gardener” (2005) si a putut fi vazuta pe marile ecrane si in filmele „Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, si „Agora”, de Alejandro Amenabar. Cel mai recent film al sau este „Disobedience”, regizat de Sebastián Lelio.

Daniel Craig se pregateste sa joace pentru a cincea oara rolul lui James Bond, in cel de-al 25-lea film al francizei, dupa aparitiile din „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) si „Spectre” (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, in „The Girl with the Dragon Tattoo”, ecranizarea americana dupa primul roman din trilogia „Millenium” de Stieg Larsson, „Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului”, „Cowboys and Aliens”, dar si thrillerul „Dream House”, in care joaca alaturi de sotia sa, Rachel Weisz, si de Naomi Watts.

Vezi si Actriţa Kate Hudson este însărcinată

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here