Programul Chicco BuyBack continua si in anul 2014

http://www.chicco.ro/article--Chicco-BuyBack--2663.html

Initiativa a fost comunicata de numeroase trusturi media si a avut un raspuns pozitiv din partea parintilor, fie ca erau deja clienti fideli brandului, fie ca isi doreau ca micutii lor sa beneficieze de calitatea ireprosabila a produselor Chicco.

http://www.chicco.ro/article--Chicco-BuyBack--2663.html

Avand la baza principiul sigurantei si confortului copiilor si parintilor deopotriva, facilitatile oferite de Chicco BuyBack sunt deosebit de importante: inlocuirea carucioarelor si scaunelor auto vechi cu unele noi si sigure, testate conform celor mai exigente normative europene, beneficii finaciare (25% discount la achizitionarea unor astfel de produse, in schimbul unor produse vechi, indiferent de marca acestora), initierea unor campanii umanitare in zonele defavorizate.

Multumim tuturor celor care, prin accesarea programului Buy Back au intrat in marea noastra familie si nu au uitat ca sunt parinti, ca zambetul unui copil este expresia suprema a unui suflet fericit, ca orige gest, cat de infim ar parea acesta, poate schimba lumea.

Carucioarele ajunse la noi prin intermediul campaniei Buy Back (peste 1000) au fost evaluate, iar cele care au corespuns din punct de vedere al sigurantei, au fost donate familiilor defavorizate din Valea Plopului, Valea Scheii, Delta Dunarii, Centrul de Plasament nr.1 Bucuresti, comuna Nicolae Balcescu din Constanta etc.

Va multumim inca o data si suntem siguri ca veti fi alaturi de noi in continuare. Suntem cu totii parinti si stim ca eforturile noastre cumulate vor fi rasplatite cu cel mai frumos cadou care poate exista: zambetul unui copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here