O profesoara din Maramures a fost filmata cum lovea elevi. Politistii fac cercetari.

Fotografie creată de Dids, de la Pexels

O profesoara de la o scoala din Borsa, Maramures a fost filmata in timpul orelor cum lovea doi elevi, iar imaginile au devenit virale. Politistii s-au sesizat din oficiu si fac cercetari.

In imagini se vede cum profesoara loveste doi elevi pe care i-ar fi acuzat ca deranjeaza la ora de curs. Imaginile le poti urmari aici.

Filmarea postata pe o retea de socializare a ajuns sa fie vazuta si de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

“(…)Am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o inregistrare video, ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Am contactat personal atat inspectoratul scolar general, cat si inspectoratul general adjunct ai inspectoratului scolar, solicitandu-le ca luni dimineata sa inceapa o Ancheta la respectiva unitate de invatamant, iar la finalul acesteia, sa intreprinda toate masurile necesare impuse de lege.(…) Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli” a declarat Monica Anisie, ministrului Educatiei pe pagina de Facebook.

Cateva ore mai tarziu, politistii din Borsa, s-au sesizat din oficiu si fac cercetari pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuziva si nedenuntarea, urmand a se stabili toate imprejurarile producerii fapteui si dispunerea masurilor legale care se impun.

Surse info: digi24.ro, mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here