Profesoara din Bucuresti care le spunea elevilor ca sunt sclavii ei, concediata

Profesoara de Educatie Tehnologica de la Scoala Sfantul Andrei din Capitala, acuzata de parinti ca are un limbaj neadecvat si un comportament agresiv cu elevii, a ramas fara contract de munca, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Citeste si: Profesoara din Capitala, acuzata ca a vorbit urat cu elevii si ca a avut un comportament agresiv

Marina Manea, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti,  a precizat ca profesoara de Educatie Tehnologica de la Scoala “Sfantul Andrei” din Capitala a ramas fara contract de munca dupa ce mai multi parinti ai elevilor din clasele a VI-a si a VIII-a au acuzat-o ca le-a vorbit urat copiilor si ca a avut un comportament agresiv. In luna octombrie, pe numele cadrului didactic a fost initiata o cercetare disciplinara de catre Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti, care s-a soldat cu incheierea contractului de munca.

Mai multi parinti ai elevilor din clasele a VI-a si a VIII-a de la Scoala Gimnaziala “Sfantul Andrei” din Capitala au scris, in plangerea adresata directoarei institutiei de invatamant, ca inca de la prima lectie profesoara a creat o atmosfera „de intimidare” si violenta emotionala, comunicandu-le ca nu este prietena lor.

„Inca de la prima ora de predare, doamna profesor a creat o atmosfera de intimidare si violenta emotionala/psihologica asupra elevilor, comunicandu-le printre altele ca „nu este prietena lor, le este sefa, iar ei sunt sclavii ei” si ca „ei sunt vinovati de moartea mamei sale”. Lasand la o parte regulile stricte impuse de dansa, aceasta face afirmatii in fata elevilor legate de faptul ca detine o arma si mentioneaza prin cuvinte nepotrivite acuzatii ce nu fac obiectul disciplinei pe care o preda”, se arata in plangerea transmisa de parinti.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Profesor din Sebes, acuzat ca a palmuit un elev care a avut un limbaj indecent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here