Produse unice la nivel mondial, in premiera la targul Baby Boom Show

Pe 8 martie 2018 Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, si-a deschis portile in Bucuresti. Peste 300 de brand-uri reprezentate, super oferte la mii de produse, cursuri, servicii medicale, pachete de nastere, pachete pentru recoltarea de celule stem si multe altele pot fi accesate la evenimentul de la ROMEXPO pana pe 11 martie 2018.

Editia de primavara a Baby Boom Show a adus mai multe noutati, prezentate in premiera viitorilor si actualilor parinti. Va prezentam si noi cateva dintre ele:

             Singurul carucior din lume ce poate fi pliat cu landoul pe el, City Tour Lux de la Baby Jogger, este adus in Romania de compania Graco. Brand-ul american Baby Jogger, atat de iubit in Europa si ales de majoritatea vedetelor de la Hollywood, se remarca prin cel mai simplu si intuitiv sistem de pliere: Quick-Fold, greutatea redusa, calitatea exceptionala a materialelor si silentiozitatea absoluta.

             Kerttu Safari este lansat acum la nivel european si poate fi vazut, testat si admirat 100% incepand cu 8 martie, online pe kerttu.ro si in magazinele partenere, iar offline doar la Baby Boom Show, la standul TIA caruciorbebe.ro, unic importator si distribuitor Kerttu in Romania.

             Primul scaun auto din lume pentru copii cu airbag– MaxiCosi AxissFix Air de la BebeConcept.

             Produs unic in Romania – Chicco Baby Hug 4 in 1 care devine pe rand: landou co-sleeping, fotoliu, primul scaunel si scaun de masa.

Cristina Manescu, PR Communication Manager Romania

,, Baby Hug este unic in lume, a fost dezvoltat de catre parinti si patentat de cei de la Chicco, este un produs multifunctional dotat cu toate accesoriile de care are nevoie un nou nascut, putand fi folosit pana la 15 kg, respectiv pana la 3 ani. Mai avem un marsupiu care seamana cu un sling, dar e mai usor de montat, datorita modului de imbracare. Avem un patut care incurajeaza cosleepingul, Chicco a facut inovatie in acest domeniu, fiind prima companie care a aparut cu un astfel de patut. Acesta poate fi folosit pana la varsta de 6-7 luni, respectiv 9 kg ale copilului si incurajeaza alaptarea. Este un patut care se ataseaza de patul mamei, astfel ca mama nu trebuie sa se mai dea jos din pat”, a declarat pentru superbebe.ro Cristina Manescu, PR Communication Manager Chicco Romania.

Tara Jucariilor si Fashion Area, noile proiecte Baby Boom Show

La aceasta editie a targului, la etajul 1 din Pavilionul Central ROMEXPO sunt amplasate Tara Jucariilor si Fashion Area. Tara Jucariilor aduce laolalta cele mai noi si diversificate jucarii si jocuri, cel mai mare spatiu de joaca organizat alaturi de Divertiland si cele mai distractive ateliere pentru copii mari si mici. Jocuri de constructie, carti, centre de joaca, jucarii pentru dentitie, jucarii din materiale organice – sunt doar o mica parte din distractiile disponibile la acest eveniment. In cadrul Fashion Area, cei mai mici dintre vizitatori vor beneficia de cele mai chic hainute, in culori si croieli la moda sau realizate din materiale bio.

Pufu Shop este unul dintre magazinele care promoveaza produsele din materiale reciclabile, naturale. La aceasta editie, a venit cu noutati in domeniul diversificarii, prezentand mai multe produse din silicon.

,, Avem o varietate foarte mare de jucarii din material reciclabil, natural, produse destinate diversificarii din materiale cat mai curate, hainute din materiale organice: din bumbac  organic, din lana merinos, astfel incat copilul sa se simta protejat si sa aiba un start bun in viata. In ceea ce priveste produsele din silicon, se stie ca siliconul alimentar poate fi sterilizat si are o durata de viata foarte mare. Incercam sa venim in sprijinul parintilor care calatoresc foarte mult cu copiii. Avem si produse confectionate din rasina din plante, care se reintegreaza in natura intr-un timp mai scurt, precum si din materiale fara bpa si substante daunatoare organismului”, a precizat Ioana Culea, consultant de vanzari la Pufushop.

In ceea ce priveste jucariile, magazinul 9 luni prezinta la targ Haba, un nou brand intrat in portofoliu. Sunt jucarii de lemn tratate cu vopsea fara solvent, pe baza de apa. ,,Promovam jocurile cooperative astfel incat sa se poata juca mai multi copii.  Avem si jucarii pentru cei mici si pentru cei mari. De exemplu, colectia noua de la Tiny Love Meadow care vine cu mai multe jucarii pentru parintii si copilasii care indragesc aceasta marca”, a afirmat Roxana Ionita, director de marketing la magazinul 9 luni. Acest magazin a venit la targ si o noua colectie de scaune de masa si carucioare de la Peg Perego.

Ioana Nazarie,coordonator marketing la magazinul Fleximo

De la mobila la biberoane pentru bebelusi

In cadrul targului, expozantii au venit si cu exponate mari, precum piesele de mobilier pentru camera bebelusului sau copilului mai mare, dar si cu produse mici si accesorii. Magazinul Fleximo, specializat in mobilier si accesorii pentru copii a lansat la eveniment biberoanele anticolici Herobility.

,,Este un brand suedez, produsele fiind in curs de patentare. Acest biberon este inovator, fiindca are un sistem dublu anticolici. Datorita acestor biberoane minune, bebelusii nu vor mai avea dureri de burtica dupa ce termina masa, promite Ioana Nazarie, coordonator marketing la magazinul Fleximo.

Forma tetinei acestor biberoane reda forma sanului matern, venind in sprijinul mamicilor care alapteaza, dar trebuie sa completeze si cu formula de lapte praf. ,,Deseori asta e o problema cand il treci pe biberon, fiindca bebelusul nu mai vrea sa accepte sanul. Cu forma aceasta speciala, tranzitia se face mai usor si intr-un sens si in celalalt si sunt sanse mai mari ca bebelusul sa nu se dezobisnuiasca sa suga la san”, a declarat pentru superbebe.ro Ioana Nazarie.

Reduceri de pret substantiale

Pana la 80% este cel mai mare discount anuntat de expozantii editiei de primavara Baby Boom Show! Asadar, daca va intrebati daca merita sa dati o raita prin targ, ei bine veti gasi mii de produse si servicii la preturi speciale, ofertele pornind de la reduceri de 5%. Banca de celule Euromedics a prelungit campania sa ,,Early birth” special la acest targ, pentru a oferi reduceri viitoarelor mamici care decid sa recolteze celule stem din cordonul ombilical la nastere.

,,Avem o campanie pe care am inceput-o in ianuarie anul acesta si am prelungit-o pe perioada acestui targ. Se refera la mamicile care se hotarasc inainte de a implini 33 de saptamani, reducerea fiind de 25% fata de pachetul de baza platinum integral. Avem insa oferte diferite, astfel incat sa acopere o gama cat mai larga de posibilitati finanicare ale clientilor, de la procesare al caui cost l-am redus la zero, pana la stocare cu reducerea ratelor anuale’, a precizat Mircea Caster, director de comunicare Euromedics.

La Chicco, reducerile incep de la 20% la carucioare si la produsele de puericultura mare, 25% la orice categorie din puericultura mica si 30% la cosmetice si jucarii. In plus, la orice achizitie, cumparatorii vor primi un cadou. La Pufusop sunt promotii de 10%, sunt oferite produse cadou la o anumita cantitate cumparata (respectiv la 3 produse cumparate se ofera unul gratis), iar mamicile pot primi vouchere de consultanta in alaptare la orice wrap elastic, achizitionat.

Daca nu ati ajuns inca la targ, o mai puteti face duminica, 11 martie 2018, intre orele 10:00 – 18:00, in Pavilionul A de la Romexpo, tariful unui bilet intrare fiind de 10 Ron.

In perioada 26-29 aprilie 2018, Targul Baby Expo va avea loc la Sala Polivalenta.

Autor: Alexandra Manaila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here