Printul Louis va purta la botez o tinuta simbol pentru familia regala britanica

Printul Louis, cel de-al treilea copil al printului William al Marii Britanii si al ducesei Catherine de Cambridge, care va fi botezat pe 9 iulie, va purta in timpul ceremoniei o tinuta simbol pentru familia regala, potrivit closermag.fr.

Vezi si Andrea Casiraghi, fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco, a devenit din nou tata

Printul Louis va fi botezat pe 9 iulie, la capela regala de la palatul Saint James din Londra, potrivit unui anunt facut pe 20 iunie, pe contul oficial de Twitter, de palatul Kensington, resedinta oficiala a familiei acestuia.

Pentru ceremonia religioasa, parintii printului au ales sa perpetueze o traditie foarte draga familiei regale britanice. Printul Louis va purta aceeasi tinuta cu care au fost imbracati fratii sai, printul George si printesa Charlotte, cand au fost botezati.

Este vorba despre o replica a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, printesa Victoria, din 1841, devenita intre timp tinuta oficiala la botezurile membrilor familiei regale.

Prea fragila pentru a mai fi imbracata in prezent, istorica piesa este conservata in arhivele familiei, dar, din 2008, o replica a acesteia, realizata integral manual, este disponibila pentru noii mostenitori. Tanarul Louis va purta aceasta rochie din dantela si satin pe 9 iulie.

Ducesa Catherine de Cambridge a nascut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al sau si al printului William, un baietel care a primit numele Louis Arthur Charles.

Vezi si Ducele si Ducesa de Cambridge si-au numit al treilea copil Louis Arthur Charlesbotez

Sursa:Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here