Printul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, a implinit 2 ani

Sursa foto: Today/The Duchess of Cambridge/Kensington Palace

Printul William si sotia sa, Kate, au marcat joi cea de-a doua aniversare a fiului lor cel mic, printul Louis, publicand o serie de fotografii care il infatiseaza pe mezinul familiei pictand un desen in culorile curcubeului, devenit simbol al sperantei in Marea Britanie in timpul pandemiei de COVID-19, potrivit Agerpres.

Cele cinci fotografii  au fost realizate luna aceasta de Kate, ducesa de Cambridge, la resedinta din estul Angliei unde se afla intreaga familie pe perioada izolarii la domiciliu, potrivit biroului de presa de la Palatul Kensington.

Pozele il infatiseaza pe printul Louis cu mainile acoperite de acuarele in timp ce creeaza o imagine curcubeu.

Printul Louis, al cincilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, are un frate in varsta de sase ani, printul George, si o sora de patru ani, printesa Charlotte.

La inceputul acestei saptamani, Kate a dezvaluit ca face lectii acasa cu copiii, care au continuat chiar si pe durata sarbatorilor de Paste.

„Sa nu le spuneti copiilor, dar de fapt am continuat si in timpul sarbatorilor. Ma simt foarte rea”, a declarat ducesa pentru BBC TV.

Aniversarea printului Louis este marcata la cateva zile dupa ce strabunica sa, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a implinit varsta de 94 de ani.

Surse: Agerpres, Today, Digi24

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here