Printul Harry si Meghan Markle vor avea o fetita

Sursa foto: CBS

Printul Harry si Meghan Markle au facut mai multe dezvaluiri in timpul unui interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, care a fost difuzat pe canalul american CBS, si care a starnit reactii controversate atat in mediul virtual, cat si in interiorul Familiei Regale din Marea Britanie. Iar una dintre cele mai interesante dezvaluiri tine de faptul ca Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle vor avea o fetita, si au declarat ca sunt in culmea fericirii.

Sa ai un baiat si apoi si o fata, ce as putea sa cer mai mult? Acum familia noastra va fi completa, vom fi noi patru si cei doi caini ai nostri” a spus printul Harry.

Meghan Markle, in timpul interviului cu Oprah

De asemenea, unul dintre cele mai socante momente din cadrul interviului a fost atunci cand Meghan Markle a spus ca a avut ganduri suicidare din cauza campaniei negative la adresa ei venite din partea presei, precum si pentru ca anumiti membri ai familiei regale britanice erau ingrijoraţi de culoarea pielii fiului ei, Archie, inainte de nasterea acestuia.

Regina Elisabeta a refuzat deocamdata sa dea o declaratie oficiala venita din partea  Palatului Buckingham, privind interviul oferit de fostii Duci de Sussex, potrivit dailymail.co.uk.

Meghan si Printul Harry locuiesc in prezent in California, SUA, dupa ce s-au retras din Familiei Regale din Marea Britanie la inceputul anului trecut.

Reamintim ca Printul Harry si sotia sa Meghan Markle mai au un copil, pe Archie, care s-a nascut in mai 2019.  Iar la finele lunii noiembrie 2020 ducesa a publicat un eseu in New York Times, in care a impartasit experienta sa despre pierderea unei sarcini in luna iulie a anului trecut.

Mai multe poti citi aici:

Pierderea unei sarcini nu este un subiect tabu, iar celebritatile confirma acest lucru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here