Printul Harry isi doreste o fetita

Printul Harry al Marii Britanii, care va deveni tata pentru prima data in primavara anului viitor, si-a exprimat dorinta de a avea o fetita, potrivit The Telegraph.

Vezi si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Aflat intr-o vizita oficiala in Australia, unde, pe 20 octombrie, au debutat si Jocurile Invictus, un eveniment sportiv infiintat de el si care anul acesta are loc la Sydney, printul Harry a fost felicitat de un fan, care i-a spus: „Sper ca va fi fetita!”.

Replica printului a fost: „Si eu sper acelasi lucru!”.

Aceasta este pentru prima data cand printul Harry a vorbit despre preferinta sa privind sexul viitorului copil, la care se referise pana atunci cu termenul de „bebelus”.

Desi insarcinata, ducesa Meghan a plecat, pe 15 octombrie, alaturi de sotul ei intr-o vizita oficiala de doua saptamani in Australia, Noua Zeelanda, Tonga si Fiji. Printul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Informatia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, in varsta de 37 de ani, a fost facuta publica pe 15 octombrie, de biroul de presa al cuplului regal, copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmand sa se nasca in primavara lui 2019.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai, dupa o relatie de doi ani.

Viitorii parinti pot decide si daca viitorul bebelus va avea si cetatenie americana, ducesa Meghan fiind originara din California. In acest sens, ducii trebuie sa faca o solicitare speciala, avand ca termen varsta de 18 ani a copilului, potrivit tmz.com.

Totusi, surse din familia regala au declarat pentru tmz.com ca Meghan isi doreste ca acest copil sa aiba doar cetatenie britanica.

Vezi si Desi e insarcinata, ducesa Meghan a refuzat sa-si anuleze vizita intr-o zona cu risc de infectare cu Zika

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here