Primarul unui sector din Bucuresti sustine ca in 5 scoli exista “pericol de incendiu din cauza lucrarilor de mantuiala”

Imagine de Hebi B. de la Pixabay

Primarul Sectorului 6 din Bucuresti, Ciprian Ciucu a scris pe pagina sa de Facebook ca in 5 scoli este pericol de incendiu deoarece constructorii nu au respectat proiectul tehnic si au facut improvizatii la instalatia electrica.

fragment din postarea primarului sectorului 6

La o verificare in teren, constructorul nu a respectat proiectul tehnic iar firma de dirigentie de santier (aceea care trebuia sa ne protejeze interesele in fata constructorului) nu a existat, nu au semnalat neconcordantele ISU cu proiectul tehnic iar reteaua electrica montata este neconforma”, a scris Edilul pe pagina sa de Facebook, sustinand ca cei care s-au ocupat de reparatii sunt “iresponsabili”:

Oamenii acestia sunt iresponsabili, eu nu bag copiii in aceste scoli pana si cel mai mic pericol va fi inlaturat.”

Tot in respectiva postare primarul Ciprian Ciucu face referire la tragediile din clubul Colectiv, dar si din spitale, si spune ca ar putea anula contractele cu firmele care au facut lucrarile din scoli.

Sa fie clar: eu nu accept lucrari neconforme, cu riscul de a plati politic pentru incompetenta fostei administratii. Dupa Colectiv si incendiile de la spitale, asta ar fi chiar culmea, sa nu invatam din greselile doreilor si din cinismul politicienilor!

Oricum, cei vinovati vor plati, acum voi analiza contractele si vom aplica penalitati. Astept explicatiile firmei care s-a ocupat de dirigentia de santier, apoi, daca nu sunt pertinente, este posibil sa le desfac contractul si sa-i fac si de ras, in mod public.

Eu fac tot ce tine de mine sa incepem scoala cat mai repede, dar nu vom incepe scoala in aceste cladiri pana ce nu este TOTUL conform!” a mai spus primarul Sectorului 6.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here