Politist filmat cand loveste un copil in burta

Politia Locala a Sectorului 3 a sesizat Comisia de Disciplina dupa ce in mediul online a aparut o inregistrare in care un politist local este filmat cand loveste in burta un copil pentru ca ar fi prins pesti in parcul IOR din Capitala, anunta Primaria Sectorului 3.

„Conducerea Directiei Generale de Politie Locala a Sectorului 3 dezaproba ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lamurirea tuturor aspectelor care tin de producerea evenimentului va informam ca a fost sesizata Comisia de Disciplina, care va verifica si va lua masurile care se impun cu privire la faptele semnalate, in conformitate cu prevederile legale”, anunta Primaria Sectorului 3, intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Vezi si Inceput de drum pentru cei 60 de elevi admisi in clasele de instalatori din sistemul de invatamant profesional dual

Sesizarea a venit dupa ce imaginile au fost postate pe Facebook.

„Azi, Rica si Vali – doi dintre copiii din Delta – au fost batuti si legati cu catusele de un cos de gunoi de catre Politia Locala Sector 3 pentru ca au prins patru pesti in parcul IOR. Vom depune plangere penala impotriva institutiei care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe strada. (…) Ma gandeam ca asta nu e un caz izolat si ca asa arata realitatea pentru sute de mii de romani care traiesc in saracie si n-are cine sa le aiba de grija, sa le ia apararea. Doar ca pumnul ala dat de bruta in copil (la secunda noua) e, de fapt, realitatea noastra, a tuturor celor care ne incapatanam sa mai traim in statul asta devastat. Tot pumn e si ala cand te duci la institutii de stat si stai cu orele la cozi, scatoalca e si cand te infecteaza bacteriile in spital, cand cade acoperisul scolii peste copil sau cand iti iei jet paralizant de la jandarm. Niciodata n-am fost mai dezamagit de locul in care traiesc.”, a scris, pe Facebook, Radu Ciorniciuc, care a si filmat ce s-a intamplat.

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here