Pitt spune ca i-a platit lui Jolie 9 mil. dolari; Jolie: Un imprumut nu inseamna pensie alimentara

Foto: celebritygossipfinder.com

Actorul Brad Pitt, pe care Angelina Jolie l-a acuzat ca nu a platit copiilor o pensie alimentara corespunzatoare de la separarea lor, in 2016, spune ca i-a dat acesteia peste 9 milioane de dolari in doi ani, suma despre care actrita afirma ca este un imprumut, pentru care plateste si dobanda.

Vezi si Angelina Jolie spune ca Brad Pitt nu a platit copiilor o pensie alimentara corespunzatoare

In documentele depuse de avocatul Angelinei Jolie la Curtea Superioara din Los Angeles, se arata ca actrita americana vrea ca decizia de divort sa fie pronuntata pana la sfarsitul acestui an. In aceleasi documente, se indica faptul ca Pitt „nu a platit o pensie alimentara semnificativa de la separarea lor” si ca, desi au fost facute niste aranjamente financiare neoficiale, platile nu au fost efectuate „regulat”.

Mindy Nyby, purtator de cuvant al actritei, a declarat ca cea mai recenta actiune din instanta are ca scop „sa determine o incheiere a mariajului intr-un mod in care sa clarifice urmatoarele etape din viata lor si sa ii permita ei (Angelinei Jolie, n.r.) si lui Brad sa se reangajeze ca parinti devotati copiilor lor”.

La randul sau, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente in instanta, spunand ca, prin afirmatiile sale, Angelina Jolie „incearca sa manipuleze presa”. In aceleasi documente este specificat faptul ca actorul in varsta de 53 de ani i-a „imprumutat” sotiei sale suma de 8 milioane de dolari pentru a cumpara casa in care locuieste in prezent si a contribuit cu peste 1,3 milioane de dolari „la facturi, in beneficiul lui Jolie si al copiilor lor minori”.

Brad Pitt neaga vehement afirmatia ca nu a platit pensie alimentara copiilor, se arata in aceleasi documente.

Citeste si Brad Pitt şi Angelina Jolie se răsfaţă alături de copii la spa în Ungaria

Avocata actritei, Samantha Bley DeJean, a declarat pentru People ca „documentele depuse de Brad constituie o incercare de a ascunde adevarul si de a distrage atentia de la faptul ca nu isi indeplineste pe deplin obligatiile de a sprijini financiar copiii”.

„Dupa incidentul din septembrie 2016 (Pitt a fost acuzat ca a avut un comportament violent fizic si verbal fata de copii, n.r.), Angelina si copiii aveau nevoie sa se mute din locuinta familiei, pe care Brad a ales sa o pastreze, inclusiv bunurile din ea”, a mai spus avocata.

Bley DeJean a declarat ca i s-a cerut lui Pitt sa o sprijine financiar pe Jolie cu cheltuielile pentru noua casa si cei sase copii ai lor, dar acesta i-a imprumutat actritei bani, pentru care Angelina ii plateste dobanda.

Avocata a adaugat ca actrita „va plati acel imprumut”, insa „un imprumut nu inseamna pensie alimentara si sa il prezinti astfel este inselator si incorect”.

Vezi si Angelina Jolie risca sa piarda custodia copiilor

Potrivit avocatei, Pitt ar fi trebuit sa asigure 50% din cheltuielile cu copiii si, in mod normal, un tata ar trebui sa plateasca voluntar pensie alimentara, nu sa o faca dupa ce a primit in acest sens o decizie in instanta.

Pitt a declarat intr-un interviu acordat anul trecut ca nu mai consuma alcool, face terapie si ca el si Angelina Jolie au decis sa renunte la „ura” si sa incerce sa ajunga la un consens.

Cei doi au cerut divortul motivand „diferente ireconciliabile”, insa batalia pentru custodia celor sase copii ai lor a capatat dimensiuni dramatice, Pitt fiind si cercetat pentru acuzatii de abuz, insa a fost declarat nevinovat in cele din urma.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here