Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, a nascut un baietel

Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei Catherine de Cambridge, a nascut la un spital din Londra, un baietel, acesta fiind primul ei copil si al sotului ei, milionarul James Matthews, potrivit bbc.com. Mama si copilul se simt bine, a anuntat purtatorul de cuvant al cuplului.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, a confirmat ca este insarcinata

Copilul Pippei Middleton s-a nascut la doar o zi dupa ce printul Harry si sotia sa, ducesa Meghan de Sussex, au facut public faptul ca vor deveni parinti.

Un purtator de cuvant de la palatul Kensington, resedinta oficiala a ducesei Catherine de Cambridge si a sotului ei, printul William, a declarat ca cei doi „sunt incantati” pentru parintii bebelusului.

Informatia despre sarcina Pippei a fost data publicitatii de cotidianul britanic The Sun, citand o sursa, in aprilie, in timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregatea sa nasca al treilea sau copil si al printului William al Marii Britanii. Printul Louis de Cambridge s-a nascut pe 23 aprilie.

Citeste si Regina Elizabeth a II-a a absentat de la botezul printului Louis

Intr-un articol publicat in iunie in Waitrose, Pippa a confirmat sarcina, adaugand ca, spre deosebire de ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o forma grava de greturi matinale, ea a trecut de primul trimestru fara sa aiba probleme de sanatate.

Pippa, in varsta de 35 de ani, si Matthews, in varsta de 43 de ani, s-au casatorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

Pippa Middleton a devenit celebra dupa ce a fost aleasa ca domnisoara de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesa de Cambridge, cu printul William, in 2011.

Vezi si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here