Peste 800 de elevi si profesori evacuati dintr-un liceu din Hunedoara in urma unui incendiu

Peste 800 de elevi si 32 de profesori s-au autoevacuat din liceu, dupa ce, la subsolul Colegiului Iancu de Hunedoara, din localitatea Hunedoara, a izbucnit un incendiu cu degajare mare de fum. Doi dascali au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citeste si: 500 de scoli din Capitala nu detin autorizatie de securitate la incendiu

Anemona Doda, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, a declarat ca au iesit din cladirea Colegiului Iancu de Hunedoara, din localitatea Hunedoara, 807 elevi, 32 de profesori si alte 13 persoane, din cauza degajarii mari de fum: „A fost incendiu in subsolul Colegiului Iancu de Hunedoara. Doua echipaje de pompieri ale Detasamentului Hunedoara au actionat pentru stingerea unui incendiu produs in subsolul unitatii de invatamant intr-o incapere in care erau depozitate materiale usor inflamabile, mai exact hartie si deseuri de cauciuc. Pana la sosirea echipajelor de pompieri toti elevii si profesorii s-au autoevacuat din cladirea scolii”, a spus Doda.

Potrivit acesteia, incendiul a generat o cantitate mare de fum, care a afectat doi profesori, un barbat si o femeie, care au suferit intoxicatii usoare cu fum. „Ei au primit ingrijiri medicale din partea echipajului SAJ si au fost transportati la UPU Hunedoara pentru investigatii suplimentare”, a mai spus reprezentantul ISU.

Incendiul a fost lichidat in cateva minute de pompieri, care incearca sa afle din ce cauza a izbucnit.

Citeste si: Dupa incendiul de la Scoala 124, parintii ar trebui sa ia atitudine!

Sursa: Mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here