Paula Seling a scris un mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Paual Seling, alături de fiica sa, Elena / Foto: Viva!

Paula Seling a scris un mesaj emoționat în rețelele sociale cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Elena. Copila a împlinit de curând vârsta de 9 ani, iar artista spune că este tare mândră de fiica ei.

Elena, fiica Paulei Seling

„La mulți ani, copil frumos și bun! Să îți fie viața, mereu, o sărbătoare, iar trecerea timpului să îți dăruiască amintiri prețioase, ca sufletul tău! Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți!”, a scris Paula Seling și a adăugat și o fotografie în care apare Elena.

Artista a adoptat-o pe Elena șase ani în urmă, pe când fetița avea trei ani, dar a considerat că este mai bine să o țină departe de ochii publicului, așteptând ca ea să mai crească și să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în fața publicului.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat Paula Seling pentru Viva!.

Paula Seling, alături de Elena, fiica sa/ Foto: Viva!

Îndrăgita cântăreață spune despre Elena că are o personalitate puternică, se dezvoltă frumos, este un copil sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce îți propune, și că de la început au implicat-o ambii părinți în decizii, au dorit ca ea să se simtă egală cu ei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here